Lifestyle | Webshop plannen

Mooie posters met gave quotes, leuke ansichtkaarten en hippe katoenen tassen..! Ik loop al een tijdje met het idee om een eigen webshop te openen waar ik kaarten en posters verkoop. Benieuwd naar mijn idee?

In mijn huis staat niets lang op dezelfde plek, ik schuif regelmatig met mijn meubels. Vervang stoelen voor net wat leukere stoelen en accessoires liggen niet lang op dezelfde plek. Zo heb ik dat ook met posters. Door heel het huis hangen posters met leuke teksten erop of toffe prints, hup zo tegen de muur geplakt met washitape. Soms tot grote ergernis van manlief, maar volgens mij is hij er inmiddels wel aan gewend. Tot ‘s avonds laat zit ik dan ook vaak op mijn telefoon hippe webwinkels af te struinen naar de leukste posters en kaarten om mijn verzameling mee uit te breiden.

Webshop plannen

Als mijn zussen een verjaardag hebben komen ze altijd even kijken of ik nog een leuke kaart gescoord heb die ze kunnen geven. Ook inpakpapier ligt hier niet lang, alles wordt zorgvuldig en met liefde ingepakt. Waarom niet mijn eigen posters en kaarten ontwerpen? Ik ben natuurlijk helemaal geen grafisch ontwerper maar ik heb wel idee├źn genoeg. En heel veel geduld om Adobe Illustrator te leren kennen, dat is wel nodig.

Ik heb nog een maand zwangerschapsverlof voordat ik weer mag gaan werken, deze tijd wil ik gebruiken om de webshop op te zetten. Er zijn al een aantal leuke posters en kaarten ontworpen, ook is de drukker inmiddels uitgezocht. Ik ben zo enthousiast, heb er onwijs veel zin in. Hopelijk vinden jullie mijn ontwerpen ook tof, nog even geduld.

Ook zul je in mijn webshop katoenen tassen kunnen vinden, van die leuke tassen met teksten erop. Ideaal om boodschappen mee te doen, mee naar het strand te nemen, om mee uit te gaan. Uhhh eigenlijk gebruik ik deze tassen dus gewoon altijd!

Heb je nog een leuk idee voor op een poster/kaart dan hoor ik dat graag. Ik wil er voor zorgen dat de webshop in mijn eigen stijl is maar ook dat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Nu gaat er vooral veel tijd zitten in het opzetten ervan, sorry als ik even wat minder actief ben op mijn blog!

Happy June Logo Final-1

 


Trackback van jouw site.

Reacties (3)

 • Avatar

  Simone

  |

  Super veel succes lieve Ilse! Dit is op je lijf geschreven! Ik kijk ernaar uit!

  Reply

  • Avatar

   Ilse

   |

   Wat lief! Bijna opent de webshop!

   Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Wat leuk zeg !

  Reply

Laat een reactie achter