Veel gestelde vragen

Zijn al je producten zelf ontworpen?

Het grootste gedeelte van de producten uit de webshop heb ik zelfontworpen. De kaarten en poster zijn mijn eigen creaties. Ook de kaarthouders en de tafellampen zijn zelf gemaakt. Wanneer de producten ingekocht zijn staat dit bij het product vermeld.

Hoe worden de producten verpakt?

De kaarten, posters en kaarthouders worden verstuurd in een brievenbusdoosje. Ideaal want hier hoef je niet voor thuis te blijven, dit past immers door de brievenbus. Grotere producten zoals de tafellampen worden verstuurd in een pakket.

Waarmee worden de producten verzonden?

Alle producten worden verstuurd met Post NL.

Wat is de levertermijn?

We streven ernaar om je bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja zeker, kies bij de bestelling voor de optie afhalen en stuur een mail naar info@happyjune.nl om een afspraak te maken.

Kan ik een blog schrijven in ruil voor producten uit de shop?

Het is mogelijk een blog te schrijven in ruil voor producten, mail je idee naar info@happyjune.nl en wellicht kunnen we samenwerken.

Kan je iets persoonlijks ontwerpen?

Wil je graag een kaart of poster laten ontwerpen? Dat kan. Mail je wensen naar info@happyjune.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Kan de bestelling ook als cadeau verzonden worden?

Ja ook dat is mogelijk. Leuk idee om iemand iets uit de webshop cadeau te geven. Vul je eigen adres in bij het factuuradres, bij het verzendadres vul je het adres in van de ontvanger. Graag ook even noteren in het opmerkingsveld dat het gaat om een cadeau dan zorg ik ervoor dat het leuk en feestelijk ingepakt wordt! Wil je dat ik er een persoonlijke noot van jou aan toevoeg? Noteer deze dan ook in het opmerkingsveld.