Stay at home box

Een tijdje geleden werd mij gevraagd of ik de Stay at home blogbox wilde ontvangen vol leuke producten, daar zeg ik geen nee tegen. En wat kwam er een toffe box binnen, wil je weten wat er allemaal in zat? Lees dan snel verder.

Er zaten twee toffe bakplaten van Princess (Princess table chef elyse pure), de bakplaten zijn niet alleen heel erg gezellig maar misstaan echt niet in je interieur. Normaal vind ik dat altijd van die on-dingen maar deze wil je hebben! Echt waar! Ik zoek nu naar gelegenheden om de bakplaat op tafel te zetten en gezellig te bakken samen. De tweede bakplaat is verloot onder mijn instragram volger, jee en wat deden er veel volgers mee. De gelukkige winnares is Cheyenne van Egmond geworden.

Ook zat er een roze drinkfles van SIGG in, extra handig want koud drinken blijft er koud in en warm drinken blijft er warm in. Voor mijn werk zit in best veel in de auto en met kouder weer vind ik het heerlijk om onderweg thee te kunnen drinken. Want eerlijk gezegd drink ik vaak echt veel te weinig overdag. Wat ik fijn aan deze fles vind is dat je hem snel open krijgt en je kunt je mond er goed tegenaan zetten, er zit een soort mondstuk op waardoor je niet snel knoeit tijdens het rijden.

Deze keer zat er weer een spel in de blogbox namelijk het partyspel ‘Geef een hint’ van de makers van Bezzerwizzer. In de herfst/winter spelen wij thuis best wel veel spelletjes dus deze is toegevoegd aan de spelletjeskast. Onze kinderen zijn dol op het spelen van spelletjes, zelf vind ik dit een belangrijk onderdeel in de opvoeding. Dat ze naast het spelen/kijken op hun iPad ook borderellen samen kunnen spelen.

In de box zat ook een doos vol HG producten, van toetsenbord reiniger tot een reiniger voor de tuinstoelen. Dat laatste kwam mij heel goed uit, wij hebben buiten licht grijze tuinkuipjes staan die best wel snel vies worden. Met de HG reiniger werd dit gemakkelijk schoon. Ook gebruik ik de interieur spray regelmatig, deze is heel veelzijdig te gebruiken.

Misschien wel het leukste cadeau uit de box was een voucher die ingewisseld kon worden bij Tuincentrum Leurs in Venlo. Wat een prachtig tuincentrum is dit. Ik moest er een stukje voor rijden maar dit was het zeker waard. In dit tuincentrum vind je niet alleen tuin- en kamerplanten maar ook erg veel interieuraccessoires. Ik ben het tuincentrum maar liefst 2 keer helemaal doorgelopen en heb nog genoten van een kop koffie in het restaurant. Uiteindelijk ben ik met een prachtige alocasia (kamerplant) naar huis gegaan. Die staat nu te shinen in onze tuinkamer.


Trackback van jouw site.