First things first!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en ben ik in februari 2016 mijn blog gestart. Op mijn blog zal ik mijn interesse in onder andere interieur en lifestyle met jullie delen.

Een aantal jaren geleden kochten we een ander huis en verbouwde we deze geheel naar onze eigen smaak. De basis is erg licht, vooral wit. In ons huis hebben we een fijne, gezellige sfeer gecreëerd door houten accessoires  te combineren met lichte meubels. Onze stijl beschrijf ik als Scandinavisch. Hier zul je nog veel meer over lezen in mijn blog.

Hier begon ook mijn instagramverslaving. Na de verbouwing postte ik foto’s van ons nieuwe huis, een lichte feed van voornamelijk foto’s van ons interieur. Op instagram kwamen al snel veel positieve, lieve reacties. Wat een fijn social medium vind ik instragram toch, ik haal er veel inspiratie vandaan en word vrolijk van alle lieve volgers.

Ik wil jullie op mijn blog laten zien wat ik mooi vind. Dit kan van alles zijn: inspiratie welke ik heb opgedaan op Pinterest, mijn eigen interieurfoto’s maar ook leuke unieke woonwinkels.

 

Veel leesplezier!


Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Anoniem

    |

    Leuk vooral de adresjes in Nijmegen

    Reply

Laat een reactie achter