Lifestyle | Pluk je geluk

Bij Pluk Amsterdam kun je je geluk niet op, ze verkopen zoveel leuks. Niet alleen in hun winkel in de negenstraatjes in Amsterdam maar tegenwoordig shop je ook online bij Pluk Amsterdam.

Sinds kort heeft het Pluk Amsterdam dreamteam ook een webshop geopend met de allerleukste spulletjes. Niet alleen maar leuke en mooie spulletjes maar ook erg lekkere gezonde producten. Ik ben gek op chocolade, jij ook? Dan is de chocolade van Pluk Amsterdam een aanrader. Ik mocht de Dr. Healthy bar chocolade van Pluk Amsterdam proberen. Een chocoladereep met 70% dark chocolate, goji, chia Seeds en fresh ginger. De verpakking is helemaal stylish, marmer papier. Gewoon al mooi om op tafel te hebben liggen, zonde om open te maken. Maar chocolade roept de mens denk ik altijd. Jammie! Een nieuwe verslaving is geboren.

PlukAmsterdam12

PlukAmsterdam6

PlukAmsterdam7

PlukAmsterdam8

PlukAmsterdam

Vind je het na alle chocolade tijd voor een detox? Ook dat kan bij Pluk Amsterdam, je kunt er verschillende healthy kuren kopen. Voor de beginneling, oftewel de Detox New Plukker. Voor de gevorderde is er de Detox Advanced Plukker en voor de verslaafde onder ons is er de Detox Pluk Expert.

De webwinkel van Pluk Amsterdam is een echte snoepwinkel, zoveel leuks te koop. Van hippe telefoonhoesjes met watermeloentjes erop tot gave flowerpower vazen.

PlukAmsterdam9

PlukAmsterdam10

PlukAmsterdam13

Pluk Amsterdam

Reestraat 19

1016 DM Amsterdam

www.pluk-amsterdam.com

 

 

 


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter