IMG_1847

There’s nothing wrong with who you are!

Welkom op Happy June!

Op mijn site vind je een blog over van alles wat te maken heeft met interieur en lifestyle. Onderwerpen die mij erg aanspreken.

Mijn naam is Ilse Cornelissen en ik woon samen met mijn man en onze kinderen Raf en Vieve. In mei 2016 is ons dochtertje Vieve geboren. In juni 2016 was ik uitgerekend van ons dochtertje, vandaar de naam Happy June. Een aantal jaren geleden zijn we verhuisd naar een ander huis, een opknappertje. Dit huis hebben we volledig kunnen verbouwen naar eigen wens. Hier begon mijn passie voor interieur, ik merkte dat ik het ontzettend leuk vond om me bezig te houden met de inrichting van ons huis. Het combineren van verschillende materialen en het effect hiervan heeft mijn interesse.
Naast mijn gezin vind ik tijd doorbrengen met familie en vriendinnen erg belangrijk. Geregeld gaan we op zoek naar nieuwe hotspots waar we heerlijk kunnen lunchen of dineren. Op mijn blog zal ik je hiervan op de hoogte houden.
Daarnaast vind ik het ook erg leuk om samen met mijn man zelf dingen te maken. Mijn man heb ik nodig voor de technische en praktische kant, zonder hem zou ik dat niet kunnen. Veel inspiratie vind ik op pinterest en instagram, ik hoop via mijn blog ook anderen te kunnen inspireren.

Veel leesplezier!

Liefs,
Ilse

Voor vragen of samenwerkingen:

ilse@happyjune.nl