Moederdag

Zondag 10 mei 2020 is het weer moederdag, dit jaar wel een hele vreemde moederdag. Een moederdag op afstand. Wat mis ik de knuffels, een kus en even een arm om iemand heen kunnen slaan.

Hopelijk worden wij als mama’s dit jaar door onze kids fijn in het zonnetje gezet, want de afgelopen weken waren toch soms best wel pittig met z’n alle thuis.

Maar als we eerlijk zijn… we worden toch ook gewoon heel blij van een mooi kado? Ik ontving als voorproefje op moederdag een hele fijne BlogBox van rvg. Wat een feestje. Ik laat je graag zien wat erin zat, wellicht inspiratie voor jouw verlanglijstje. Aangezien je dit allemaal online kunt bestellen, hoef je alleen maar een linkje aan manlief te sturen 😉

Elke moeder met fans van Kinderen voor Kinderen zal bij deze zin een lied beginnen te zingen: “Red de biiijjjjj, laat ze vliegen, laat ze zoemen”

Om in eigen tuin iets te kunnen doen aan biodiversiteit bracht Capi een super stijlvolle lijn uit met o.a. een voederhuisje en bijenhotel.Om thuis een steentje bij te dragen aan de natuur heeft Capi een biodiversiteit collectie die bestaat uit recyclebare producten met een mooi design. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende producten en perfect om met elkaar te combineren. Met het bijenhotel bescherm je de solitaire bij en draag je bij aan de voortplanting van deze bijen. 
Door de verschillende groottes van bamboestokjes en gaten in het frontje is de ideale omgeving voor deze bijen nagebootst.

Met het voederhuisje geniet je van meer vogels in de tuin. Maar let op; hang het huisje niet te laag (ivm katten) hang deze altijd op het oosten (een beetje beschut)

Uiteraard vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen en willen we iets doen voor de natuur. Maar dat deze 2 items van Capi ook nog eens stylish verantwoord zijn is wel heel fijn.

Meer informatie

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar nu de kinderen non stop thuis zijn heb ik nog meer behoefte aan een opgeruimd huis. 

Al is dat ook juist nu iedereen zoveel thuis is, ook moeilijker dan anders. Mijn tip? Maak bakjes voor dingen die altijd in huis slingeren. Bakje voor telefoons en opladers, bakje voor pennen en potloden, per kind een bakje voor het schoolwerk etc. Deze stijlvolle jute opbergers van Curver zijn dan ook een uitkomst!

Meer informatie

Spellen, wij hebben eigenlijk nog niet eerder zoveel spellen gespeeld als de afgelopen weken. 
Ook spellen die al een of twee jaar niet zijn aangeraakt werden weer herontdekt. Maar na dagen PimPamPet en de kaartspellen ben ik wel toe aan een spel met wat uitdaging. In de BlogBox zat de nieuwste versie van het spel Azul, namelijk Azul Zomerpaviljoen. Dat wordt een fijn avondje!

Meer informatie

Als vierde kwam er nog iets heel leuks uit de box, waar denk ik veel medebloggers van mij enthousiast over zullen zijn.
Er zat namelijk een softwarepakket in van Magix waarmee je in een handomdraai foto’s kunt bewerken. En ik zal eerlijk zijn, vaak hebben mijn foto’s nog wel een nabewerking nodig om er professioneel uit te zien. Als de kinderen straks weer iets vaker naar school gaan, dan ga ik me hier eens in verdiepen.

Meer informatie

En tot slot zat er nog een hele fijne verrassing in de BlogBox. 
Namelijk een prachtig collier met bedels van Jéh Jewels. Deze Icons collectie van Jéh Jewels bestaat uit verschillende bedels met ieder een eigen bijzondere betekenis. Voor mij staan mooie sieraden altijd voor bepaalde herinneringen. Dit sieraad zal me deze bizarre periode nooit mee laten vergeten denk ik.  

Meer informatie

Ik ben natuurlijk heel benieuwd; hoe ziet jullie ideale moederdag eruit?


Trackback van jouw site.