Loods 5

Deze mag je niet missen, Loods 5 in Sliedrecht. Wat een gave woonwinkel.

Op de terugweg van een weekendje Haarlem besloten we te stoppen bij Loods 5. Het bezoeken van deze te gekke winkel stond al een tijd op mijn verlanglijst, aangezien wij Loods 5 niet echt in de buurt hebben duurde dit dus even. De winkel overtrof al mijn verwachtingen. Ze hebben een erg uitgebreid en divers assortiment, van meubels tot leuke kaarten.

FullSizeRender-4

FullSizeRender-6

Normaal gesproken kan ik me maar moeilijk inhouden met het kopen van spullen, ik heb dus echt wat ze zeggen een gat in de hand. Gelukkig was manlief er ook bij anders had in waarschijnlijk niet eens meer handen gehad. Een mooie wandklok van het merk Karlsson kon ik echt niet laten liggen.

karlsson-klokken

Afbeelding is afkomstig van: ibood

Wat ik zo leuk vind aan Loods 5 is de formule. Loods 5 maakt ruimte vrij voor ‘deelnemers’, verkoopruimtes. Verschillende ondernemers hebben een ruimte binnen Loods 5 waar ze hun producten rechtstreeks aan jou kunnen verkopen.

FullSizeRender-5

Loods 5 heeft overigens ook vestigingen in Amersfoort en Zaandam. Wat ook zeker leuk is is de Loods 5 editie, dit is een krant die ieder half jaar uit komt. Boordevol wooninspiratie en informatie over de winkels en deelnemers. Hier kun je voorgaande edities bekijken.


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter