Lifestyle | Zen Lifestyle

Een tijdje geleden nam mijn schoonzusje me mee naar een onwijs leuke woonwinkel, Zen-Lifestyle in Wijchen. Toen had ik geen telefoon bij me om foto’s te maken van alle leuke spulletjes, stom! Maar een perfect excuus om nog een keer terug te gaan om rustig rond te kijken en foto’s te maken.

Zen-Lifestyle is een super grote woonwinkel van wel 10.000 m². Ze verkopen er meubelen uit de gehele wereld, landen als China, India of Indonesië maar ook uit Denemarken of Zweden. Bij Zen-Lifestyle verkopen ze merken als Zuiver, Dutchbone, Woood, Fatboy, VT wonen en Zen Lifestyle.

zenlifestyle9

zenlifestyle11

zenlifestyle4

zenlifestyle5

Je kunt er gratis parkeren, wat ik persoonlijk altijd wel fijn vind. In de winkel is voor ieders smaak wel wat te vinden, niet alleen de moderne meubelen worden er verkocht maar ook meubelen met een antieke twist.

Ook hebben ze een webwinkel, Zen-Lifestyle.com. Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis thuisbezorgd.

Zelf vind ik de pastelkleurige banken erg mooi, ze hebben er verschillende. Strak en wat minder strak. En dan de lampen van Zuiver, wat mooi!

zenlifestyle7

zenlifestyle13

De wandplank hierboven heb ik in gedachten voor de babykamer, ik vind het onwijs stoer dat deze bevestigd wordt met twee leren riemen.

zenlifestyle6

 

 

zenlifestyle12

Zen-Lifestyle

Graafseweg 781

024-6454 845

info@zen-lifestyle.nl


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter