Lifestyle | Woonwinkel Via Cannella

Via Cannella is absoluut één van mijn favoriete woonwinkels, Via Cannella is een grote woon/kookwinkel en baby/kinderwinkel in één, verbonden door een prachtige binnentuin.

Via Cannella is de meest unieke woonwinkel die ik ken, meerdere panden vormen samen een winkel. Door een mooie binnentuin kun je doorlopen naar de overige winkels. Wanneer je in Cuijk bent mag je deze winkel niet overslaan. Zelf loop ik er altijd even naar binnen, of ik nou iets nodig heb of niet. Gewoon even de fijne sfeer proeven bij Via Cannella.

viacannellacuijk24 viacannellacuijk23 viacannellacuijk18 viacannellacuijk17

Via Cannella begon in 1991 met een klein pand aan de Kaneelstraat in Cuijk, Via Cannella in het Italiaans. Al snel werd het winkelpand te klein en zijn ze verhuist naar de Grotestraat in Cuijk waar ze inmiddels meerdere panden hebben die aan elkaar verbonden zijn door de mooie tuin.

viacannellacuijk30 viacannellacuijk9

viacannellacuijk16

viacannellacuijk

viacannellacuijk14

viacannellacuijk2

Het assortiment van Via Cannella is zeer breed en divers, veel unieke producten worden in het eigen atelier ontworpen. In het assortiment zitten kindermerken zoals Janod, Limo, Aden + Anais, Taftan, Lief, Lodger en nog veel meer.

viacannellacuijk5 viacannellacuijk4 viacannellacuijk8

Voor in de keuken merken zoals Dualit, Oxo, PTMD, Westmark, Bodum, Illy en nog zoveel meer. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in deze prachtige woonwinkel.

viacannellacuijk13 viacannellacuijk10 viacannellacuijk11

 

viacannellacuijk26 viacannellacuijk12

 

 

Woonwinkel Via Cannella

Grotestraat 34

5431 DK Cuijk

00310485-315057

viacannella.nl


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter