Lifestyle | Woondock

Kennen jullie WOONDOCK in Duiven? Deze mega woonwinkel hoort zeker in het rijtje thuis bij Loods5, Silo6 en Strand West. Bij Woondock vind je alle woonstijlen onder één dak. Of je nu houdt van basic, stoer, landelijk of design. In de ruim 150 verschillende dokken bieden groothandelaren en importeurs hippe en trendy woonspullen aan. 

Wanneer je een bezoek brengt aan Duiven mag je de Woondock zeker niet overslaan. Wij maken meestal het bekende rondje Ikea, Woondock en de Woonexpress. Het gelukkigst wordt ik toch wel van de Woondock, wat een gave woonwinkel is dat.

Woondockduiven13 Woondockduiven7 Woondockduiven5 Woondockduiven17

Ik heb duidelijk een zwak voor hippe woonaccessoires, er komt dan ook altijd wat in mijn karretje terecht als ik in de Woondock ben. Het hoeft niet eens zo groot te zijn als het maar iets is.

Woondockduiven9

Woondockduiven6

Woondockduiven14

Woondockduiven10

Woondockduiven2

Sinds kort hebben ze halverwege de winkel een leuke lunchhoek. Een erg ruime, lichte plek waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie met een lekker broodje. Ook aan de kinderen is gedacht, er zijn verschillende soorten ranja verkrijgbaar en heerlijke smooties.

Woondockduiven16 Woondockduiven20 Woondockduiven8

 

WOONDOCK
Lithograaf 11
6921VA Duiven
T 0316-280295
info@woondock.nl


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter