Lifestyle | Hotel Andante Scheveningen

Begint de zomer dan echt volgende week?;) Wil je ook genieten van het lekkere zonnetje? Dit hotel is echt een aanrader, dicht bij zee en modern ingericht met vriendelijk personeel.

Toen Vieve een maandje oud was had ik bedacht om een fotoshoot van haar te laten maken. Niet om de hoek, zoals de meeste mensen met een kleine baby doen maar in Den Haag. Deze fotograaf had al eerder leuke foto’s gemaakt van mijn zwangere buik, toen hebben we meteen een afspraak gemaakt voor als de baby geboren zou zijn.

Voor één dag heen en weer rijden vonden we te ver met twee kids op de achterbank, we besloten een hotel in de buurt te zoeken zodat we de dag van de fotoshoot maar maximaal 15 minuten moesten rijden. Al snel kwamen we bij Scheveningen, Raf vind het geweldig aan zee en zo zouden we lekker uit kunnen waaien.

Ik twijfel altijd enorm als ik een hotel wil boeken, het is of allemaal even leuk of het is allemaal niks. De ochtend voordat we zouden vertrekken heb ik op het laatste moment een hotel geboekt. Hotel Andante in Scheveningen. Het was maar 100 meter lopen naar zee en er zijn ruime familiekamers. Ideaal voor ons met twee kindjes.

Je kunt het hotel boeken bij Booking.com

HotelAndanteScheveningen7

HotelAndanteScheveningen6

HotelAndanteScheveningen5

 

Het regende onwijs toen we op weg waren naar Scheveningen, mijn humeur zakte met de kilometer. Wat moeten we met twee kleine kindjes aan zee in de stromende regen? Aangekomen bij het hotel ben ik snel met de kinderen het hotel ingerend. Ik was meteen blij verrast. Super modern ingericht, echt leuk. De basis van het hotel is vooral wit, wat voor mij rust uitstraalt maar ook goed bij het zee thema past. We werden ontvangen door een lieve receptioniste die de tijd voor ons nam, want paspoorten zoeken in een tas en twee kindjes in het gareel houden is niet altijd even makkelijk;)

HotelAndanteScheveningen9

HotelAndanteScheveningen1

HotelAndanteScheveningen3

Hotel Andante heeft een hoofdgebouw en een bijgebouw, wij werden ondergebracht in een familiekamer in het hoofdgebouw. In de kamer stonden twee grote tweepersoonsbedden en een ruime badkamer. Wat ook erg fijn is is dat het toilet apart zit van de badkamer, en ook erg ruim is. Ook de hotelkamer is leuk ingericht, net als de ontbijtzaal. Bij de ontbijtzaal is zelfs een speelgedeelte voor kinderen, in een aparte ruimte bij het eetgedeelte. Ideaal, zo kun je je ontbijt nog eens helemaal opeten met kinderen;)

 

HotelAndanteScheveningen2

HotelAndanteScheveningen

HotelAndanteScheveningen8

Ga je naar een musical in Scheveningen? Of gewoon lekker genieten aan zee? Dan is dit hotel zeker een aanrader, hoe de kamers in het bijgebouw zijn kan ik niet vertellen. Maar de kamers in het hoofdgebouw zijn top!

HotelAndanteScheveningen10

 

Hotel Andante Scheveningen

Seinpostduin 22-24

2586 EG Scheveningen


Andante Hotel


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter