Lifestyle | Holy Five Beef & Lobster Bar Nijmegen

Op zoek naar een te leuk en hip restaurant in Nijmegen? Dan moet je echt naar Holy Five, hier kun je echt heerlijk eten.

HolyfiveNijmegen

Holy Five Beef & Lobster Bar heeft een uniek concept, ze bieden 5 gerechten aan van topkwaliteit: Burger, Tournedos, Kreeft, Gamba’s en Zeetong. De Holy Five dus. De porties zijn niet te groot, precies voldoende. De hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en verse salades. De prijs is €20,- per hoofdgerecht. Ook heb je de keuze uit 5 heerlijke voorgerechten en 5 nagerechten.

RestaurantholyfiveNijmegen13

RestaurantholyfiveNijmegen6

RestaurantholyfiveNijmegen

Samen met mijn man, zus en schoonbroer heb ik op een zaterdag avond gegeten bij Holy Five, voor mij was dit de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer! Wat kun je er fijn zitten, het is erg sfeervol ingericht en de tafels staan niet te dicht op elkaar. Vind ik zelf altijd zo vervelend, dat je bijna bij de buren aan tafel zit. Voldoende privacy dus.

RestaurantholyfiveNijmegen12

RestaurantholyfiveNijmegen10

Ik ben van mening dat door de kleine kaart het eten van hoog niveau is, alles is echt even lekker en wordt met zorg geserveerd. De menu kaart wordt uitvoerig uitgelegd aan tafel, hierdoor krijg je een goed beeld van de gerechten. De bediening is super behulpzaam en vlot.

Als voorgerecht koos ik voor de Pata negra, heerlijke crostini’s met tomatentartaar. Als zwangere is de keus natuurljk wat beperkt maar dit was een hele goede keus! Jammie wat was dat lekker. De andere voorgerechten zagen er ook super uit. De Sashimi ossenhaas, oesters en de Snow crab waren ook erg lekker!

RestaurantholyfiveNijmegen7

RestaurantholyfiveNijmegen9

RestaurantholyfiveNijmegen8

RestaurantholyfiveNijmegen1

Nadat we het voorgerecht op hadden kwamen ze netjes vragen of we al toe waren aan het hoofdgerecht, fijn dat je zelf aan kunt geven in welke ‘snelheid’ je wil eten. Als hoofdgerecht koos ik voor de halve kreeft, veel positieve verhalen over gehoord dus wilde ik het zelf ook proberen. En ja hoor! Dit was echt een topper, om je vingers bij af te likken zo lekker. En het fijne aan de kreeft is dat deze los in zijn ‘jasje’ zit. Je hoeft er dus bijna geen moeite voor te doen.

RestaurantholyfiveNijmegen3

Als nagerecht namen we de Tiramisu, de perfecte afsluiter. Erg mooi geserveerd in een glas. We hebben genoten van een gezellige avond met heerlijk eten. Dit is absoluut een aanrader!

RestaurantHolyfiveNijmegen16

Ook in Arnhem kun je genieten van al het lekkers bij Holy Five Beef & Lobster bar, Jansplaats 13B, 6811 GB Arnhem.

 

Holy Five | Beef & Lobster Bar

Waalkade 1

6511 XP Nijmegen

(024) 203 40 04

www.holyfive.nl 

RestaurantholyfiveNijmegen4


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter