Lifestyle | Hello I’m Local

Kennen jullie boetiekhostel Hello I’m Local in Haarlem al? Het is gevestigd in de Spiegelstraat 4 te Haarlem, vanuit hier kun je perfect Haarlem en Amsterdam verkennen. Het is een onwijs gave en unieke plek om te overnachten.

Het boetiekhostel met de naam Hello I’m Local heeft zowel privekamers als een slaapzaal. Het hostel bestaat uit 12 kamers met elk een hip en eigen thema. De kamers variëren van 14- tot 2 persoonskamers. De bedsteden zijn ontwerpen door studenten van het Hout- en Meubilerings College in Amsterdam en de kamers zijn ontworpen door studenten van de opleiding binnenhuisarchitectuur in Haarlem. De thema’s zijn gebaseerd op de Haarlemse en Nederlandse geschiedenis.Er zijn verschillende thema’s waarop het interieur van de kamers is gebaseerd zoals klederdracht, VOC, old school, Frans Hals, het ondergeschoven kindje en Johannes Enschede.

Bij binnenkomst kom je in de gemeenschappelijke ruimte waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, een drankje en een snack. Daar is ook de doorgang naar de patio met een mooie openhaard waar je ook ‘s avonds kunt genieten van een lekker drankje.

1850330537293654

Wij verbleven een nacht in de Hello I’m Klederdracht room, een vier persoonskamer met een eigen badkamer. Het leuke aan Hello I’m Local is dat er geen tv en internet aanwezig is op de kamers, in de gemeenschappelijke ruimte liggen leuke spelletjes en is er plaats om gezellig met elkaar te kletsen. In de gemeenschappelijke ruimte is er overigens wel wifi. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, ben je benieuwd naar een goed restaurant of een hippe lunchzaak? Het personeel wijst je de weg!

FullSizeRender-39FullSizeRender-41IMG_3529-1FullSizeRender-42

Ben je met een groep vriendinnen, je partner of je gezin? Bij Hello I’m Local vind je de geschikte kamer.

 

Boetiekhostel Hello I’m Local

Spiegelstraat 4

2011 BP Haarlem

Telefoonnummer 0031 023 844 6916

Bezoek de site: www.helloimlocal.com


Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Sjoukje

    |

    Gouden tip!

    Reply

Laat een reactie achter