Lifestyle | Fotohuisjes Qphoto.nl

Yay, nou heb ik iets tofs gevonden, fotohuisjes van Qphoto.nl. Gave huisjes van hout met daarop een foto. Dit past perfect bij mij, met mijn voorliefde voor hout!

Het kamertje van Vieve wordt steeds mooier, het is echt een gezellig kamertje met allemaal leuke accessoires. Maar er miste één ding, leuke foto’s. Nou vind ik foto’s in een fotolijst niet echt meer van deze tijd, een beetje saai en te standaard. Er is zoveel leuks te bedenken met foto’s, maar dit is toch wel het allerleukste. Foto’s op hout, in allerlei verschillende vormen. Van vierkant tot in de vorm van huisjes. Net weer iets anders als anders, daar hou ik van!

Blogqphoto5

Blogqphoto2

Blogqphoto1

De kleuren matchen zo leuk op de kamer van Vieve, en je kunt er eindeloos mee combineren en blijven verplaatsen. Tijdens het kraambezoek laat ik vaak ook even het fijne kamertje van Vieve zien, er komen dan veel complimenten over de leuke fotohuisjes. Vooral de foto waar broer en zus samen op staan, ik smelt ook telkens als ik hier naar kijk. De fotohuisjes zijn gemaakt door Qphoto.nl, hier koop je niet alleen foto’s op hout maar ook op canvas, aluminium en zelfs op beton. Nou hoor ik je denken, daar heb je toch onwijs veel sites van? Maar doordat ze niet alleen vierkante modellen aanbieden vind ik ze echt uniek. Ook de fotohuisjes hebben ze in allerlei formaten.

Blogqphoto3

Blogqphoto4

 

Wil je ook van die leuke fotohuisjes? Neem dan snel een kijkje op de site:

logo-qphoto-medium

www.qphoto.nl

 


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter