Lifestyle | Foto op beton Qphoto.nl

Kan je nog herinneren dat ik na de geboorte van Vieve mooie fotohuisjes kreeg van Qphoto.nl in de vorm van een huisje? Deze hebben een mooi plekje boven de commode van Vieve gekregen. Inmiddels heeft Qphoto hun collectie uitgebreid en zijn er foto’s op beton bij gekomen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Lees dan snel verder…

Toen Jeffrey van Qphoto mij vroeg of ik interesse had in hun nieuwe product; foto op beton, kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Ik ben nog steeds helemaal weg van de fotohuisjes, waar ik via Instagram echt nog veel vragen over krijg trouwens. Voor de foto’s op beton heb ik gekozen voor foto’s die een vriendinnetje van mij heeft gemaakt, echt een top fotograaf! De foto’s zijn in het bos gemaakt, ik vind geposeerde foto’s niet zo mooi. Ongedwongen foto’s van de kindjes vind ik een stuk natuurlijker.

244CE96E-07AD-4742-A88C-75EFC20B5897

Keuzes maken is niet helemaal mijn ding, maar het is toch gelukt. Twee leuke foto’s uitgekozen en naar Qphoto gestuurd. Ik was wel erg benieuwd hoe het eruit zou komen te zien, een foto op beton. Maar ik ben blij verrast. Het geeft echt een heel mooi effect, zo op beton. Daarbij heb ik gekozen voor zwart/wit foto’s, of ja grijs/wit. Beton past goed in ons interieur, een product uit de natuur wat mooi staat bij hout en groen. Het is wel wat zwaarder dan wat je gewend bent van een fotolijst vandaar dat ik ze ergens neer zet in plaats van dat ik ze ophang. Hierdoor is het ook makkelijk om regelmatig te wisselen van plek, wat ik nogal is doe!:)


Trackback van jouw site.