Lifestyle | By Bineke

Op zoek naar een leuk kraamkado? By Bineke verkoopt zoveel leuks, eigenlijk niet alleen voor de allerkleinste. Mijn peuterpuber is dol op zijn nieuwe poster.

Ken je de webshop By Bineke al? Bineke is een lieve vrouw van 27 jaar, woont in Groningen. Ze heeft de opleiding marketing & communicatie gevolg en werkt nu als communicatieadviseur bij een advocatenkantoor. Toen ze op de leeftijd kwam dat veel vriendinnen gingen trouwen en kinderen kregen kwam ze op het idee om persoonlijke kraamkado voor ze te maken. Hier kreeg ze zoveel enthousiaste reacties op dat ze besloot om hier iets mee te doen: By Bineke.

blogByBineke13

In haar webshop verkoopt ze leuke gepersonaliseerde items zoals naamposters, kaarten en groeiposters. Het toffe is dat Bineke de kleuren van de posters zelfs kan aanpassen aan de kleuren van bijvoorbeeld het babykamertje. Dit heeft ze voor Vieve gedaan, een super schattige poster met de naam van Vieve erop. De driehoekjes op de poster hebben de kleuren die we gebruikt hebben voor op de muur. Hoe mooi, de poster matcht zo perfect in haar kamertje.

blogByBineke12

blogByBineke1

Ook Raf werd goed verwend met twee posters. Hij kreeg een alfabet- en cijferposter in zwart-wit. Deze posters zijn ook in kleur te bestellen maar zwart-wit matcht het beste bij Raf zijn kamer. Door middel van de posters leren we Raf op een leuke manier kennis maken met cijfers en letters. En de posters staan ook nog eens onwijs stoer in zijn kamer, win-win!:)

Wat ik zo leuk vind aan By Bineke is dat de service zo persoonlijk is, je hebt niet het idee dat je de volgende bestelling bent. Bineke denkt met je mee en zorgt ervoor dat het eindresultaat helemaal naar wens is.

blogByBineke10

blogByBineke14

blogByBineke15

blogByBineke18

 

Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? By Bineke verkoopt zelfs special moments card voor de zwangerschap. Op haar website vind je ook een leuke weekdeal!

 


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter