Lifestyle | Birambi // message in a bottle

Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Niet te groot maar erg veelzeggend.. Gevonden! Birambi gaat back to basic met hun message in a bottle..

BlogBirambi2

Ik zag het regelmatig voorbij komen op onder andere Instagram, de reageerbuisjes gevuld met een leuke inhoud. Bijvoorbeeld de roze en blauwe muisjes, maar ook de buisjes met de gelukspoppetjes erg leuk.

BlogBirambi5

Birambi is opgezet door twee creatieve vrouwen, Elbrig & Nikkie. Zo gaaf dat de meiden niet uit zijn op het maken van grote winst maar het geluksmoment van de ontvanger staat centraal. En dat geluksmomentje is er zeker, de reageerbuisjes zijn weer eens wat anders dan anders. De persoonlijke geschenken toveren een lach op je gezicht!

BlogBirambi

Na de geboorte van Vieve ontving ik een reageerbuisje met roze muisjes erin, hoe leuk. Aan het reageerbuisje hangt de boodschap: Woohoo a mini you! Het reageerbuisje gaat dicht met een dopje van kurk, de labels aan het buisje zijn in dezelfde kleur. Helemaal stijlvol. Op Birambi.com vind je reageerbuisjes gevuld met badzout, confetti, gelukspoppetjes, memorystick, anijsmuisjes en thee. Voor elke gelegenheid vind je een geschikt cadeau.

BlogBirambi1

BlogBirambi3

Ook verkoopt Birambi sieraden en mini posters in reageerbuisjes. Waarschijnlijk heb je de posters al eerder gezien. Mijn favoriet is de mini poster van een stad, elke gewenste stad is te verkrijgen op een mini poster. De posters worden gedrukt op gerecycled papier 150 gr. Het posters zijn van A5 formaat. De posters zitten opgerold in een reageerbuisje, de achterkant van de poster is ook bedrukt waardoor het er gaaf uitziet in het buisje. Ook hier zit een tof label aan. Naast de CITY posters zijn er ook CACTUS en ROBOT posters.. Deze poster van de stad Nijmegen past helemaal bij mij, mijn geboortestad!

BlogBirambi9

BlogBirambi8

Een cadeau waar je altijd mee aan kunt komen bij elke vrouw zijn toch wel sieraden, normaal zijn sieraden verpakt in een saai doosje met nog saaier cadeaupapier eromheen. Maar niet bij Birambi, de oorbellen, armbanden en kettingen worden ook verpakt in een reageerbuisje. Zonde om hier cadeaupapier omheen te doen!

Ben je ook benieuwd geworden naar alle leuke producten? Neem dan een kijkje op www.birambi.com.


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter