Lifestyle | Babynestje Done By Deer

De musthave voor iedere zwangere vrouw of moeder van een newborn. Een babynestje voor je kostbaarste bezit!

Er is niks fijners dan dat je weet dat je baby veilig slaapt. Je wilt je baby dicht bij je hebben, het liefst dag en nacht, maar wel op een veilige manier. Vooral ‘s nachts is het prettig als je baby’tje bij je op de kamer slaapt, zo hoor je het beste wanneer de baby honger heeft en het geeft je moederhart een gerust gevoel. Een wiegje op de kamer is fijn, maar daardoor moet je nog uit bed stappen.

Blogfonq3

Een babynestje van Done By Deer is de uitkomst. Een babynestje is een klein langwerpig matrasje met een zachte opstaande rand eromheen. Ideaal om je baby op een veilige manier dichtbij je te laten slapen. Door de rand hoef je niet bang te zijn dat de baby uit bed rolt. Het babynestje geeft de baby ook een vertrouwd en geborgen gevoel, de baby kan hier heerlijk in slapen. Dit had ik veel eerder moeten weten, bij ons eerste kindje rolde ik vaak grote badlakens op om zo een rand te creëren. Niet meer nodig nu!:)

Blogfonq

Blogfonq5

Afgelopen week zijn we een nachtje naar Scheveningen geweest, omdat we niet wisten of er een babybedje aanwezig was namen we ons babynestje mee. Zo fijn. Hierdoor heeft ons dochtertje lekker bij mij in bed kunnen slapen in haar knusse nestje. Voor haar ook fijn, ze voelt zich fijn en vertrouwd in het nestje en slaapt hier goed in. Dat is altijd maar de vraag wanneer je een nachtje weg gaat. Het babynestje wordt geleverd in een plastic hoes, dit is gemakkelijk als je het nestje mee wilt nemen. Ook handig als je naar vrienden of familie gaat, kan je je baby dichtbij je leggen.

Done by Deer heeft het babynestje voor de allerkleinste in meerdere kleuren, fijne zachte kleuren. In het roze, blauw en grijs/wit met dots motief. Het babynestje is te gebruiken vanaf de geboorte en is qua formaat prima mee te nemen (L 73 x B 33 cm), gemaakt van katoen en polyester en wasbaar op 40° C. Het babynestje is te koop bij fonQ voor 79,95.-

 

Blogfonq2

BlogFonq8

BlogFonq7

 

 


Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Sjoukje

    |

    Wat n heerlijk bedje! En zo gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen ook!

    Reply

Laat een reactie achter