Lifestyle | Anise

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor vaderdag? Dan ben je bij ANISE aan het goede adres. ANISE maakt en verkoopt super mooie handgemaakte producten zoals hoezen voor de ipad, hippe portemonnee’s en nog veel meer. Ik ben enthousiast, jij ook? Lees snel verder…

ANISE is een hip, jong en groeiend bedrijf in de detailhandel. ANISE maakt en verkoopt handgemaakte producten, het aanbod is heel divers. Zo verkoopt ANISE vilten hoezen, portemonnee’s en muur slingers gemaakt van landkaarten. Het brein achter ANISE is Anisa, een hippe jonge vrouw die in Apeldoorn woont. Dagelijks is ze bezig met ANISE en dit is terug te zien in de prachtige zelfgemaakte producten. Het leuke is dat ze ook producten op bestelling maakt, heb je specifieke wensen of ideeën? Dit is geen probleem, ANISE maakt ze graag voor je.

LifestyleANISE5

LifestyleANISE4

LifestyleANISE10

Ik heb bewondering voor jonge ondernemers, Anisa is zo iemand. Vol energie en creativiteit is ze ANISE gestart, ondertussen heeft ze een erg mooie website waar je haar producten kunt bekijken en kopen. Ze maakt haar producten van vilt, leer, wol, paper en hout. Pasjeshouders, portemonnee’s, ipad hoezen, shoppers en iphone hoesjes. Zelf vind ik het erg bijzonder en mooi dat Anisa gebruik maakt van natuurlijke producten, dit spreekt mij erg aan.

LifestyleANISE12

Anisa heeft mij helemaal blij gemaakt met een pasjeshouder en een portemonnee, beide van bruin leer gemaakt. Super handig voor mijn visitekaartjes, slingeren ze niet meer door mijn hele tas heen maar zijn ze netjes opgeborgen in een te leuke houder.

LifestyleANISE8

LifestyleANISE6

Ben je benieuwd naar ANISE en haar producten? Neem dan snel een kijkje op haar website.

unspecified-6

ANISE is ook te vinden op leuke zomerse markten, houdt haar Instagram account in de gaten voor meer informatie!


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter