Interieur | Van rommelkamer tot babykamer

Een hele tijd geleden liet ik jullie zien welke ideeën ik allemaal had voor de styling van de babykamer, inmiddels is Vieve geboren en is de babykamer helemaal af.

BlogBabykamerVieve5

Toen we vorig jaar september erachter kwamen dat er gezinsuitbreiding aan kwam begonnen we plannen te maken voor de babykamer. Er moest van alles gebeuren, ik kon niet meteen losgaan met de styling. Allereerst moest er een grote dakkapel geplaatst worden, we hadden al snel bedacht dat de dakkapel net zo breed moest worden als de slaapkamer. Geen schuine muren meer voor ons! Hoe dit is gegaan lees je hier in de blog die ik schreef over de update van de babykamer.

BlogBabykamerVieve19

BlogBabykamerVieve7

BlogBabykamerVieve8

BlogBabykamerVieve4

Inmiddels is ons kleine meisje Vieve geboren, ze slaapt nog heerlijk bij papa en mama op de slaapkamer maar haar eigen kamer is helemaal af! Over een paar weken zal Vieve hier heerlijk gaan slapen. We vonden het erg belangrijk om de kamer niet alleen een meisjes uitstraling te geven maar ook onze stijl niet uit het oog te verliezen. Zo vind je roze terug op de kamer van Vieve, geen knal roze maar zachte pastelkleuren. Ook het babybedje heeft een Scandinavische uitstraling, zo past de inrichting van het kamertje goed bij de rest van ons interieur.

BlogBabykamerVieve20

BlogBabykamerVieve2

BlogBabykamerVieve10

BlogBabykamerVieve9

We zijn erg blij met de grote dakkapel, de vier grote ramen zorgen voor onwijs veel licht in de kamer. De deur van de kamer heeft een glas in lood raam bovenin, dit zorgt dat het licht ook op de gang komt. Zo fijn wakker worden ‘s morgens met een fijn zonnetje dat in de gang schijnt. De kamer van Vieve is nu echt bijna af, alleen de raambekleding mist nog. We hebben gekozen voor zonwerend glas, hierdoor wordt het niet zo heel warm op de slaapkamer. Waarschijnlijk kiezen we voor zonwerende rolgordijnen zoals te koop bij VELUX. We zijn er nog niet helemaal uit welke kleur deze moet krijgen. Zwart vinden we te hard ogen voor de babykamer. Het mooiste vinden we een pastelkleurige rolgordijnen.

BlogBabykamerVieve11

BlogBabykamerVieve12

BlogBabykamerVieve13

 


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter