Interieur | Stoer en stijlvol wonen

Ik omschrijf mijn interieur als stijlvol en stoer, een stoere kant zit er zeker aan het interieur. Dit moet ook wel met twee mannen in huis. Het interieur moet voor beide fijn aanvoelen, het thuis gevoel uitademen.

Samenwonen met twee mannen in huis maakt ons interieur niet alleen stijlvol maar daardoor moet er ook een stoere kant aan zitten. Mannen denken vooral aan de functionaliteit in huis, de spullen moeten een doel hebben en er stoer uitzien. Nou ja, vooral niet te vrouwelijk. Laat ik nou regelmatig thuis komen met kleine accessoires zoals vaasjes, veren en houten kralen kettingen. Dat wordt niet altijd begrepen hier in huis. Want wat is nou de functie ervan? Ik probeer hierin tegemoet te komen door geen accessoires in knal kleuren te kopen, maar vooral accessoires toe te voegen met een verhaal. Zoals de vondsten van de kringloop en de zelf gemaakte meubels.

Gigameubelblog6foto

Gigameubelblog6foto1

Gigameubelblog6foto2

Mijn lievelingskleuren zijn volgens mij ook best mannelijk, ik hou van zwart, wit en grijs in het interieur. Per seizoen voeg ik hier accessoires aan toe, in de lente en zomer vind je vooral pastel kleurige accessoires in ons huis. Bij de herfst en winter passen wat mij betreft wat donkerdere kleuren zoals blauw en zwart. Ons huis ligt ook zeker niet vol met allerlei kleine frutsels, de meeste spullen zijn groot, hebben een functie en passen bij het interieur.

Gigameubelblog6foto4

Gigameubelblog6foto8

Wat ik ook mooie en stoere aanvullingen vind in huis zijn hout, metaal en leer. Mijn man verzint regelmatig leuke ‘Do It Yourself’ projecten van bijvoorbeeld leer en hout. Een handige man in huis is best fijn voor iemand met twee linkerhanden, zoals ik! 😉 Zo zijn de leren handgrepen aan de lockerkasten op de kinderkamers ook zelf gemaakt, leuk en snel te maken. Het geeft de lockerkasten een onwijs stoer uiterlijk.

Gigameubelblog6foto7

Gigameubelblog6foto5

Volgens mij staat de man behoorlijk centraal in mijn blog, maar laat ik nou ook erg trots zijn op mijn man. Het interieur moet voor beide goed aanvoelen, een fijn thuisgevoel uitstralen. Samen moet je je prettig voelen in huis, dat is voor ons heel belangrijk. Natuurlijk kom ik wel eens met iets thuis wat mijn man nooit zelf uitgekozen zou hebben, dit gebeurd andersom ook. Maar de stijl in huis is een gezamenlijke keus, een stijl die bij ons beide past.

Gigameubelblog6foto3

Gigameubelblog6foto6

Hoe omschrijf jij je interieur? Vind je het ook belangrijk dat iedereen zich er prettig in voelt?


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter