Interieur | Stas ophangsysteem

Ik vind het altijd heel erg eng om in mijn muren te moeten boren, of ja.. om toe te kijken hoe er in de muren wordt geboord. Op de babykamer hebben we daarom gekozen voor een ophangsysteem voor lijsten en wandaccessoires. Zo kan ik blijven wisselen, en dus ook blijven kopen van al die leuke spulletjes!

stasophangsysteem8 stasophangsysteem4

Omdat we op de babykamer graag lijsten willen ophangen maar daar graag mee willen schuiven en wisselen hebben we gekozen voor een Stas ophangsysteem. Dit is een rails die bevestigd moet worden aan de muur, bovenin tegen het plafond aan. Je kunt trouwens ook voor een ophangsysteem kiezen die je aan het plafond monteert en niet aan de wand. Zodra het systeem tegen de muur is bevestigd kun je lijsten en andere wanddecoraties op elke plek aan de muur hangen. Het is zo flexibel dat je kunt verplaatsen van links naar rechts maar ook naar boven en beneden. Er hangen koorden of kabels aan het ophangsysteem met daaraan een haak waar je wat aan kunt hangen. Er zijn verschillende soorten systemen naar gelang je er gewicht aan wil hangen.

stasophangsysteem6 stasophangsysteem7 stasophangsysteem5

De handleiding die erbij geleverd wordt is erg duidelijk, wat nog handiger is is dat je op YouTube filmpjes kunt bekijken over de montage.

stasophangsysteem stasophangsysteem1

Het fijne aan de Stas Cliprail Max is dat het een extra flens heeft die zorgt voor een maximaal strakke aansluiting tegen het plafond. De set is verkrijgbaar in het wit en in het aluminium. Wij hebben de witte variant, valt niet echt op tegen onze muur. Zelf denk ik ook dat als we er op uit zijn gekeken dat we het systeem laten hangen zonder de kabels, dit valt nauwelijks op.

stasophangsysteem3stasophangsysteem2

Mijn lieve handige man heeft het systeem tegen de muur bevestigd, heb je nou niet zo’n man dan hebben ze een montage service die een monteur stuurt. Super gemakkelijk..


Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Sjoukje

  |

  Erg handig systeem!

  Reply

  • Avatar

   Ilse

   |

   Fijn voor een twijfelaar zoals ik, of ja.. iemand die van veranderen houdt!:)

   Reply

Laat een reactie achter