Interieur | Pastelkleuren in huis

Herkennen jullie dit? Het mooie weer op komst, het lentegevoel, dat zorgt voor verandering en kleur in huis.. Ik hoop dat deze lijn zich door trekt. Moet eerlijk zeggen dat ik het huis gezelliger vind met pastel kleurtjes.

Ik vind het heerlijk om in huis te rommelen, spulletjes te verzetten en een nieuw plekje te geven. Op die manier heb ik het gevoel dat mijn interieur weer een beetje vernieuwd is. De kleinste spulletjes in huis kunnen mij gelukkig maken. Bijvoorbeeld een vaasje ergens op de kop getikt met daarin zelf geplukte bloemen.

Blog5Gigameubelfoto1

Regelmatig zet ik spulletjes weg, die gaan dan naar de schuur en daarvoor in de plaats komen weer andere spulletjes tevoorschijn. Zo heb ik dat ook met de stoelen rondom mijn eettafel. Ik hou van verandering dus lang zullen ze niet in dezelfde opstelling blijven staan. Op dit moment staan er zes stoelen om de grote eettafel, dit wil ook nog wel eens wisselen. Vaak heb ik de gedachte, hoe meer stoelen hoe gezelliger het oogt. Er staan drie verschillenden stoelen, wel allemaal wit. Wit is toch wel mijn ‘kleur’, hihi.

Blog5Gigameubelfoto2

Blog5Gigameubelfoto3

De woonaccessoires die ik koop hoeven ook niet allemaal heel duur te zijn, dit vind ik sonde omdat ik zo vaak wissel. Ik zoek veel op marktplaats naar koopjes of bij de goedkopere woonwinkels. Trots als een pauw ben ik dan ook als ik weer iets op de kop heb getikt.

Nu het voorjaar toch echt wel is begonnen mis ik wat kleur in huis, wit heeft een rustgevende uitstraling maar kan ook te rustig ogen. Wat persoonlijkheid en eigenheid voeg je toch toe aan je interieur door middel van wat kleur. Waarschijnlijk weten jullie al dat felle, uitgesproken kleuren niet mijn ding zijn. De pastelkleuren trekken mij veel meer, en dan vooral het zacht roze. Misschien heeft dit ook wel te maken met de komst van een baby meisje, dan is enkel zwart en wit toch wat te hard.

Blog5Gigameubelfoto4

Blog5Gigameubelfoto5

Blog5Gigameubelfoto6

Zoals jullie in één van mijn vorige blogs hebben kunnen lezen en zien hebben we een lambrisering geverfd op de babykamer, in het zacht roze. Al snel had ik de smaak te pakken en hebben we op onze slaapkamer ook wat vlakken geschilderd. Manlief vond het niet eens erg wat kleur in huis!:) Ik moet eerlijk bekennen dat er drie verschillende kleuren roze gebruikt zijn voordat ik tevreden was. Het klusje heeft heel wat verf en tijd gekost dus, maar het eindresultaat mag er zijn.

Blog5Gigameubelfoto7

Blog5Gigameubelfoto8

Blog5Gigameubelfoto9

 

 


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter