Interieur | Muurdecoratie

Ben je ook op zoek naar iets leuks en origineels voor aan de muur? Iets van deze tijd en niet al te standaard, lees dan mee..

Ik vind het leuk om iets unieks aan de muur te hebben, iets wat niet bij iedereen aan de muur hangt. Persoonlijke foto’s zijn leuk, maar ik raak daar echt te snel op uitgekeken. Regelmatig ben ik op Pinterest en Instagram op zoek naar nieuwe ideeën.

Wat ik zelf erg nieuw en verassend vind zijn de muurstickers, te koop bij PIXERS. In eerste instantie dacht ik; muurstickers zijn toch helemaal niet zo handig.. als je ze eraf trekt dan trek je je halve muur mee. Maar nee hoor. Ook muurstickers zijn met de tijd mee gegaan. PIXERS verkoopt muurstickers waarvan de montage super makkelijk is, je kunt ze zelfs verplaatsen en ergens anders neer plakken. Of terug plaatsen op het papier waar de sticker op geleverd wordt en op een later tijdstip opnieuw gebruiken. Hoe handig is dat. Ideaal voor iemand die vaak veranderd van muurdecoratie! Hihi!

263f7c72d3

1f9f1e24c3

Ik sta er vaak van te kijken hoeveel nieuwe muurdecoraties er op de markt zijn, waar je vroeger alleen uitvergrootte foto’s aan de muur zag hangen heb je nu zoveel keus. Muurdecoratie is echt onderdeel van het interieur geworden, niet iets wat ‘moet’ maar het voegt wat toe aan je interieur.

Zelf kies ik er altijd voor om muurdecoratie rustig te houden, geen felle kleuren of vreemde uitschieters. Kijk goed naar je interieur en zorg dat je muurdecoratie past bij je stijl, zo zorg je ervoor dat je interieur één geheel is en blijft.

PIXERS-White-Wood-Wall-Mural-69536832

Fotobron: Pixers

Ik ben benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat? Wat vindt je mooi voor aan de muur? Kijk je ook naar de laatste woontrends? Laat je het weten in een berichtje onder de blog…


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter