Interieur | Mijn favoriete plek in huis

Er wordt vaak gevraagd welke plek in huis ik het mooiste vind. Wat een moeilijke vraag.. Eigenlijk hebben we meerdere plekken in ons interieur gecreëerd waar je heerlijk kunt zitten.

Blog7Gigameubelfoto1

Blog7Gigameubelfoto9

Zo is de de eettafel één van mijn favoriete plekken in huis, hier eten we, schrijf ik blogs achter de computer en zitten we gezellig samen met vrienden en familie. Ik droom vaak over de periode dat mijn twee kinderen wat ouder zijn, dat ze thuis komen van de middelbare school en we fijn samen wat drinken aan de grote eettafel en ik ze help met hun huiswerk. Onze eettafel is een plek waar aan gestudeerd kan worden maar zeker ook gezellig een spelletje aan gedaan kan worden. De eettafel is 2,60 meter lang, hier hebben we bewust voor gekozen toen we op zoek waren naar een nieuwe eettafel. De tafel is de centrale plek in ons huis.

Blog5Gigameubelfoto3

Stoelkwantum

Stoelkwantum1

Wat ook een erg fijne plek in huis is is de speelbank van de kinderen. Nou hoor ik je denken, een speelbank? In de kamer hebben we twee witte tafeltjes langs elkaar staan waar bakken voor het speelgoed onder gerold kunnen worden. Op de banken liggen fijne schapenvachtjes. De speelbank staat tegenover de openslaande deuren, ‘s middags schijnt het zonnetje hier heerlijk naar binnen. Vaak zit ik in de middag dan ook met een kop cappuccino op het schapenvachtjes te genieten van het uitzicht buiten; een lief spelend kindje buiten.

Blog7Gigameubelfoto6

Blog7Gigameubelfoto7

Blog7Gigameubelfoto8

Als de eerste zonnestralen doorkomen gaan bij ons de openslaande deuren open, we zijn graag buiten. Als het weer het toelaat eten we buiten en vertoeven we tot ‘s avonds laat buiten onder het genot van een wijntje. Ik kan niet wachten tot het wat beter weer wordt, dan wordt onze huiskamer een stukje groter. Dan trekken we het terras buiten erbij.. daar krijg ik een grote glimlach van op mijn gezicht!

Blog7Gigameubelfoto10

Blog7Gigameubelfoto12


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter