Interieur | Metamorfose van de slaapkamer

Deze keer blogt Sandra voor het eerst als gastblogger voor Happyjune. Hoe leuk, ik ben helemaal enthousiast. Sandra heeft een super tof interieur en kan ook nog eens goed bloggen. Ze verteld over de metamorfose van haar slaapkamer. Lezen jullie mee? In de blog staat een leuke diy tip!:)


Mijn eerste gastblog voor de website van happyjune.nl. Super leuk, maar ook een beetje spannend. Ik zal mezelf eerst even voorstellen: ik ben Sandra, 43 jaar, woonachtig in Haarlem en moeder van drie pubers. Ik ben graag in de weer met (mijn) interieur, styling en de laatste trends op woongebied. Het is voor mijn kinderen iedere keer weer een verrassing waar de tafel staat of wat voor kleur de muur is. Inspiratie haal ik uit tijdschriften of van internet; Instagram en Pinterest zijn favoriet. Ik hou ook van schrijven en fotograferen, bloggen is daarmee een logische volgende stap. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn blogs, daar doe ik het tenminste voor. Het onderwerp van mijn eerste blog was snel gekozen: mijn slaapkamer. Of eigenlijk mijn veranderdrang in de slaapkamer. Ik had een witte slaapkamer. Witte muren, een wit bed en witte gordijnen. Licht en rustig, maar ook een beetje saai. Het moest stoerder en minder steriel, dus maakte ik een moodboard. Dit vind ik super leuk om te doen en het plan wordt dan beter zichtbaar.

De kleur wist ik al meteen! Ik ben nogal een twijfelaar, dus dit was vrij uniek. Het werd Early Dew van Flexa Creations. De kleur is moeilijk te omschrijven. Het is niet grijs, niet blauw en niet groen, maar een combinatie van deze drie. Helaas is deze kleur zo populair dat hij zelfs een eigen # heeft op Instagram (#earlydewclub), maar hee dat zie je toch niet op de muur. Early Dew combineert erg mooi met wit en geeft mijn slaapkamer de uitstraling die ik zocht: kleurrijk, fris en stoer, maar nog steeds rustig. Nu nog de accessoires om deze sfeer te benadrukken. Ik bestelde drie kruisjes kapstokhaken van HK living in verschillende maten en kleuren. Daaraan wilde ik graag een lamp hangen. Eerst was ik van plan om zelf, met een snoer en een fitting, een lamp te maken, maar toen zag ik deze lamp van Madam Stoltz. De mooie koperen fitting en het dikke zwarte strijkijzersnoer geeft de lamp een vintage look. Echt prachtig én ik hoefde er zelf niets meer aan te doen.

gastbloggersandrafoto1

gastbloggersandrafoto2

Aangezien ik al een DIY project had voor mijn slaapkamer, kwam dit mooi uit. Dit ‘zelf doen’ bleek achteraf erg mee te vallen en het resultaat is super leuk. Op Instagram en Pinterest had ik al verschillende soorten leren handgrepen en plankendragers gezien die zelf gemaakt waren van leren riemen. Ook Ilse had er al eens over geblogd. Dus ging ik aan de slag. Het was erg simpel. Het leer kon ik gewoon knippen met een schaar en de gaatjes kon ik er makkelijk in slaan met een hamer en een grote spijker. Ik knipte van de twee leren riemen het gedeelte van de gaatjes weg en de gesp eraf. Ook knipte ik van iedere riem 12 cm af voor handgrepen. Daar heb ik gaatjes in gemaakt en een bout in bevestigd. Zo werden de witte ronde knopjes op mijn nachtkastjes vervangen door deze leren handgreepjes. Met de langere stukken leer en twee schroeven heb ik boven mijn bed een plank opgehangen. Op deze plank kan ik steeds ander lijstjes zetten. Veranderen doe ik immers graag haha.

gastbloggersandrafoto3

gastbloggersandrafoto4
Op mijn bed een plaid van Sukha en een aantal ‘kussenzzz’ van onsdesign.nl, die het geheel nog meer warmte geven. Op mijn nachtkastjes witte bloempotjes met groen, voor nog wat kleur. Kortom kleine veranderingen en een groot verschil. Daar hou ik van!! Hoe vinden jullie het resultaat?

Volg je Sandra al op Instagram? @hugyourstyle

gastbloggerSandra

Lijkt het je leuk om als gastblogger een blog te schrijven op Happyjune? Mail dan naar ilse@happyjune.nl, ik zie je mailtje graag tegemoet.


Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter