Interieur | Hout toevoegen aan je interieur

Ben je ook gek op het combineren van materialen in je interieur? Zelf vind ik het mooi om natuurlijke materialen in mijn interieur te gebruiken.

Mijn interieurstijl omschrijf ik zelf als Scandinavisch, een lichte basis met daarin toegevoegd accessoires het liefst van natuurlijke materialen. Het liefst gebruik ik hout, ik vind vooral licht hout erg mooi. Ook mag het hout er best ‘gebruikt’ uitzien. Geregeld vraag ik manlief een bankje of kastje in elkaar te zetten van gebruikt steigerhout, hartstikke handig familieleden die in de bouw werken:) Laatst zag ik op Instagram een eenvoudig maar leuk klein vierkant kastje voorbij komen, ideaal voor het opbergen van tijdschriften. Ik ben bijna naar de Action gerend om wieltjes te kopen en bij mijn vader op zolder kwam ik de ideale steigerplank tegen. Manlief dacht er wat anders over hihi, de plank was zo oud dat deze tijdens het zagen uit elkaar viel. Maar het eind resultaat is echt perfect.

Houten tafeltje

Houten tafeltje

Houten tafeltje

Ook underlayment hout vind ik nu erg mooi. Achter mijn bureau heb ik een plank underlayment hout staan, hier heb ik leuke kaarten tegenaan geplakt. Het plakken van kaarten tegen de muur was toch niet zo’n goed idee, de washitape krijg ik niet van de muur af. Nou ja, als ik het eraf krijg dan trek ik ook het schilderwerk mee. Herken je dit? De plank underlayment staat ook nog eens mooi achter het bureau en is ideaal om spulletjes aan op te hangen.

Hal

Houten bak underlayment

Houten bankje

 

Wat ik ook leuk vind is hout verwerkt in meubels, zoals een stoffen bank met poten van hout. Kijk voor een aantal voorbeelden eens tussen de banken van OTTO. Bijvoorbeeld een grijze bank van stof met daaronder blanke dunne pootjes die schuin uitlopen. Voorheen had ik het liefst alleen maar witte meubels in huis (op de bank na dan, hihi), maar onze eiken eettafel is een blijvertje. Voorheen hadden we een witte eettafel maar daar zag je toch wel echt alles op, probeer maar is spaghetti te eten met een kind van twee aan een witte tafel. Dat is geen doen! Maar goed, eigenlijk moet je ook helemaal geen saus bij de spaghetti doen bij kinderen onder vijf;)

Interieur


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter