Interieur | Groen in huis

Het lijkt steeds populairder te worden, groen in huis. Van cactus planten tot ingelijste gedroogde bloemen. Lang heb ik geprobeerd alles wat groen is buiten de deur te houden maar ik ben om.. Groen in huis geeft een fijn gevoel.

Een echte trend in huis, groen op allerlei verschillende manieren verwerken in je interieur. Je kunt planten in leuke potten neerzetten in je huis maar je kunt ze tegenwoordig ook ophangen. Hier heb je de leukste en hipste plantenhangers voor, veel mooi geknoopt. Ook kun je gedroogde bladeren/bloemen in een mooie lijst ophangen tegen je muur.

Zelf vind ik planten en bloemen leuk in huis zolang het maar niet te veel verzorging vereist. In huis heb ik gedroogde craspedia bloemen in een vaas staan, ideaal omdat ze zijn gedroogd en dus helemaal geen water nodig hebben. Ze staan gewoon mooi te zijn. Ook vind je in mijn huis cactus planten onder stolpen, deze geef ik één keer in de zoveel tijd een beetje water. Daar kan niet zoveel mis mee gaan. Het enige plantje wat ik in huis heb wat toch echt wel meer liefde vraagt is de pilea peperomioides plant, ook wel de pannekoekenplant genoemd. Deze plant heeft regelmatiger water nodig, maar het is zo leuk dat de pilea ‘baby’s’ krijgt. Klein stekjes die langzaam uitgroeien tot een mooie pilea plant.

craspedia5

hout21

hout22

 

Ik heb het internet afgespeurd om de leukste inspiratie plaatjes op een rijtje te zetten..

 


Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Sjoukje

  |

  Mooi dat groen in huis! De geknoopte plantenhangers momenteel ook favoriet bij mij.

  Reply

  • Avatar

   Ilse

   |

   Leuk zijn ze he, vind het alleen lastig om ze op te hangen.. Maar het effect is super mooi!

   Reply

Laat een reactie achter