Instaswap springedition

•Yeahhh! Het is weer begonnen. De Instaswap springedition 2016. Heerlijk creatief bezig zijn om een mooi pakket voor iemand anders te maken, een glimlach op iemands gezicht toveren.

Banner1_Instaswap

Voor de mensen die geen idee hebben waar ik het over heb zal ik het even uitleggen. Elk half jaar wordt er op instagram de Instaswap georganiseerd, je hebt de falledition en de springedtion. Je kunt dit een beetje vergelijken met de surprise bij Sinterklaas. Je kunt je aanmelden via de site, je hebt wel een instagram account hiervoor nodig. Je krijgt een swapmaatje toegewezen waarvoor je aan de slag gaat. Je kunt je oriënteren door de foto’s op haar account te bekijken om te zien waar haar interesses liggen om zo een leuk pakket samen te stellen, zelf gemaakt of zelf gekocht. Alles is mogelijk en goed. Het mag een pakket zijn maar een envelop is net zo goed. Het gaat niet om het formaat maar de aandacht en de liefde die je eraan besteedt. Het is de bedoeling dat je je swapmaatje geheim houdt zodat het een verrassing blijft. Iedereen doet haar best om het zo mooi mogelijk te verpakken.

Voor mij is het de derde keer dat ik mee doe, het is zo leuk om te knutselen voor iemand die je eigenlijk niet kent. Bijna dagelijks iemands instagram account in de gaten houden om te kijken wat haar bezig houdt. Het is de bedoeling dat iedereen op 18 april de Instaswap verzend, de weken hiernaartoe zie je zoveel leuks voorbij komen op instagram, onder andere onder de hashtag #instagramspringedition2016. De voorpret is echt heel leuk en maakt je enthousiast. Het brein achter Instaswap is Lynda Hovens, de organisator. Een onwijs lieve vrouw die veel tijd en liefde steekt in de organisatie van de Instaswap.

Ondertussen is er een heuse stichting opgericht, de Stichting Instaswap Foundation. Ook leuk om te weten is dat er erg veel goodiesponsors zijn, zonder dat je er iets voor hoeft te doen kun je leuke goodies winnen.

“De stichting heeft als doel: mensen met elkaar te verbinden door het organiseren van een “instaswap”maar ook workshops en informatieve bijeenkomsten al dan niet in samenwerking met sponsoren/adverteerders. De stichting heeft tevens als doel het doneren van geldbedragen aan de door de stichting te bepalen doelen. De stichting beoogt het algemeen nut en heeft geen winstoogmerk”.

Drukwerk

Wil je de volgende ronde meedoen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op Instaswap.nl, zodra de inschrijving van de volgende editie start krijg je een mail en kun je je inschrijven.

Pas op, het is onwijs verslavend!

instaswap1

instaswap2

instaswap

instaswap3

instaswap4


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter