Herinneringen op linnen

Als je me volgt op Instagram heb je vast al gezien dat ik meerdere lijsten met posters in huis heb staan die ik regelmatig afwissel. Ben je benieuwd waar deposters vandaan komen? Lees dan snel verder.

Op Pinterest zie ik het vaak voorbij komen, de mooiste interieurs met daarin een verzameling van posters en foto’s in een strakke zwarte lijst. Vooral de variatie spreekt me erg aan, verschillende prints bij elkaar en het liefst dan ook nog in lijsten die wisselen qua formaat. Dat geeft zo’n speels effect, ik hou ervan.

5344CB40-DCF6-4FEA-A778-058881388B06

24CD2A66-2706-44BA-A995-658154B95999

Zelf liet ik regelmatig mooie prints afdrukken en zocht ik dan een geschikte lijst erbij. Dit was altijd een hele zoektocht. De lijst was niet zo strak als dat ik in gedachten had of ik kon de juiste afmeting niet vinden. Ik heb regelmatig een lijst bij de kringloopwinkel gekocht die ik moest schuren en daarna nog zwart moest spuiten. Dat kan dus een stuk gemakkelijker. Bij HerinneringenOpLinnen bestel je nu je print of foto inclusief lijst. Je kan kiezen uit verschillende kleuren fotolijst, verschillende afmetingen en je kan er ook een passe-partout bij bestellen. Ideaal dus, niet meer op zoek naar de perfecte lijst.

2E3276BE-DA44-4D0D-A435-3AB8AD43DD04

Heb je dat ook wel eens dat je een foto probeert te maken van je mooie ingelijste posters maar dat je jezelf steeds terug ziet in de weerspiegeling van het glas? Dat je je jezelf probeert te verstoppen maar dat dit eigenlijk niet lukt? Een tijdje geleden heb ik een fotografie workshop gevolgd waar ik hier een hele fijne tip voor kreeg die ik graag met jullie wil delen. Haal gewoon het glas voor de poster weg. Probleem opgelost. Ik stop de glazen plaat altijd achter de poster zodat ik hem toch veilig bewaar en altijd kan gebruiken.

 


Trackback van jouw site.