Giveaway | Happy June viert feest!

Om te vieren dat ik meer dan 5000 volgers heb op Instagram komt Happy June met een toffe giveaway actie! #happyjunevierfeest

Wauw! Zo gaaf.. Meer dan 5000 volgers op Instagram. Wie had dat gedacht?

GiveawayHappyjuneviertfeest

Begin februari ben ik begonnen met mijn eigen blog, Happy June. Ik vind het nog veel leuker als dat ik gedacht had. Het schrijven van blogs, het fotograferen en het opzoeken van leuke hotspots is zo leuk om te doen.

Alle lieve en leuke reacties van jullie zijn zo fijn, hierdoor krijg ik steeds meer inspiratie en zin om meer blogs te schrijven.

Wat kun je winnen? Ik heb een pakket gemaakt met mijn lievelingsaccessoires in huis, je kunt het hele pakket winnen. In het pakket zit een poster met de tekst: Welcome to the city of champions (50 x 70), een betonnen fitting lamp en een houten kralen ketting voor in huis. Hoe gaaf is dat, je kunt dus niet één ding winnen maar het totale pakket!:)

 

Happyjuneviertfeest1

Happyjuneviertfeest

Happyjuneviertfeest2

Om te vieren dat ik op Instagram meer dan 5000 volgers heb kom ik met een leuke giveaway, wat moet je hiervoor doen?

  • Volg @ilsedebruin op instagram
  • Repost de foto van de giveaway uit mijn blogpost, tag twee vrienden en gebruik #happyjuneviertfeest
  • Het is ook mogelijk om mee te doen via Facebook. Volg Happy June op Facebook en deel het bericht.
  • Je profiel dient openbaar te zijn om je deelname zichtbaar te maken. 29 juni as maak ik de winnaar bekend.

Laat je in een berichtje weten waarom jij de giveaway zou willen winnen?

Succes!!

 


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter