Gelukkig nieuwjaar!

Het is een tijdje stil geweest in het blogland van Happy June. Het opzetten van de webshop samen met twee kleine kinderen was toch wel erg druk maar zeker ook leuk. Benieuwd hoe het nu met me gaat? Lees dan snel verder..

Allereerst de allerbeste wensen voor 2017! Ik hoop dat dit nieuwe jaar onwijs veel mooie creatieve en gelukkige momenten gaat geven. Tijd voor een kleine terugblik naar 2016. Nou ja klein, in 2016 is er zoveel gebeurd.. Ik ga proberen niet te lang van stof te zijn;) Het mooiste van 2016 is de geboorte van onze dochter Vieve. Jeetje zeg, wat maakt dat kleine meisje ons gezin compleet. In een heel lang maar fijn zwangerschapsverlof heeft onze nieuwe gezinssamenstelling goed kunnen nestellen, we zijn aan elkaar gewend geraakt en hebben al zoveel mooie herinneringen gemaakt. Het opzetten van de webshop is ook gebeurd in mijn verlofperiode, samen met mijn schoonbroer (duidelijk de technische kant) is de website zo omgebouwd dat ook de webshop een plekje heeft gekregen. Begin september was het zover, de webshop ging online. Sindsdien zijn er al zoveel leuke bestellingen binnen gekomen en er zijn zelfs al een aantal verkooppunten bij gekomen. Hoe leuk is dat?

blog6

blog5

Op interieur gebied heb ik ook niet stil gezeten. Voor de webshop heb ik een professionele camera aangeschaft, een NIKON D5600. Het interieur fotograferen is nog leuker geworden. Zo fijn om kwalitatief goede foto’s te maken, foto’s van de iPhone waren oke maar nu..! Een wereld van verschil.

blog1

De eerste week van 2017 zit er al weer op. Voor 2017 heb ik een aantal doelen/wensen. De eerste en belangrijkste vormt eigenlijk mijn gezin, vooral de gezondheid van mijn gezin. Ik besef me dat een goede gezondheid boven alles gaat. Dan mijn wensen voor 2017, ik heb een nieuwe droom. Een opleiding volgen tot interieurstyliste.. aankomend jaar ga ik maar eens goed dromen en bedenken hoe dit werkelijkheid kan gaan worden. Verder wil ik het bloggen wat meer gaan oppakken naast het runnen van mijn webshop. Ook in huis komen er een aantal veranderingen aan, grote en kleine veranderingen. Ik zou graag een nieuwe keuken en badkamer willen, ik zet deze nu nooit op de foto’s omdat ze niet mijn smaak zijn. De keuken en badkamer zaten al in dit huis toen we het huis kochten en waren nog niet zo oud, vandaar dat we twee jaar geleden er niet voor gekozen hebben deze te vernieuwen. Ik merk nu steeds meer dat ik ze toch meer mijn smaak zou willen hebben en wat wil moderniseren. Hopelijk gaat dit in 2017 gebeuren, en anders het jaar erop…

blog2

De lijst met kleine ‘ingrepen’ is wat groter, hihi! Simpel weg staan er een aantal afwerkklusjes op de lijst. Bijvoorbeeld raambekleding op de kamer van Vieve, schaam schaam. Nog steeds geen leuke zonwerende raambekleding kunnen vinden, maar ik ga nu echt wat actiever zoeken, misschien is de webshop van dakraam-gordijn.nl wat met Velux producten voor lage prijzen. Wat denken jullie? Verder denk ik erover na om de ixxi bij de eettafel te veranderen, twijfelkont! De slaapkamer mag wat knusser, leuk project!:) Op Pinterest heb ik een tijd geleden foto’s voorbij zien komen van kamers met schuine muren met in de muren twee dunne lange dakramen. Dit plaatje blijft in mijn hoofd spoken dus wie weet..

blog4


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter