Familie portret

Heb ik al verteld hoe blij ik ben met het familie portret dat Benthe van BLDR illustration voor ons getekend heeft?

Je hebt het portret vast al een aantal keer voorbij zien komen op mijn Instagram. Wauw, zo gaaf! Een familie foto is mooi, maar tegelijkertijd ook niet zo origineel in een lijstje. Ik raak daar snel op uitgekeken. Maar deze portret tekening is toch een plaatje. Door de zachte kleuren die Benthe van BLDR illustrion gebruikte knalt het portret niet uit ons interieur maar is het een echt pareltje.

FullSizeRender-15

FullSizeRender-12

Een tijdje geleden stuurde ik Benthe een familie foto van ons viertjes, met een aantal wensen erbij. Niet veel later lag mooie portret al op de deurmat. Het portret heeft nu een tijdje onder de stolp gestaan, zelf vind ik het ook erg mooi om het portret tegen de muur te hangen met masking tape.

FullSizeRender-11

FullSizeRender-17

Ook een leuk idee om cadeau te geven. Heb je dat zelf ook niet af en toe als je op zoek bent naar een verjaardagscadeau, dat je gewoon niet meer weet wat nou origineel is. Het getekende familieportret staat in mijn top 3 van originele cadeaus! Ben je benieuwd naar de creaties van Benthe? Neem dan snel een kijkje op de site BLDR illustrion. 


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter