DIY | Paaseieren schilderen

Ben je ook op zoek naar leuke paaseieren? Maar niet van die uitgesproken paaseieren met allemaal glitters en kleuren? De leukste paaseieren maak je zelf!

diypaaseierenschilderen7

diypaaseierenschilderen5

diypaaseierenschilderen3

diypaaseierenschilderen4

diypaaseierenschilderen6

Tijdens mijn zoektocht naar leuke paaseieren voor in de paastak kwam ik alleen maar paaseieren tegen met felle kleuren, glitters en tierelantijn. Totaal niet mijn ding. Ieder zijn of haar smaak. Bij de Action vond ik houten paaseieren, ik had nog geen idee wat ik hiermee wilde doen maar dat idee zou wel komen.

diypaaseierenschilderen1

Ik vind hout in combinatie met wit erg mooi, ik ging op zoek in de schuur naar een pot witte verf en al snel kwam ik op een idee. Ik dipte de houten paaseieren één voor één voor de helft in de pot verf. Het leuke is dat je ze scheef of recht in de verf kunt dippen waardoor je een leuk effect krijgt. Even laten drogen en klaar… Hoe simpel kan het zijn. Je kunt natuurlijk verschillende kleuren verf hiervoor gebruiken, pastelkleuren zijn ook helemaal in!

diypaaseierenschilderen2

Wat heb je nodig?

  • Schilderbare eieren, ik kocht houten eieren bij de Action. Wooden eggs for craft & decoratie. Dit voor nog geen €1,-. Er zitten 12 houten eieren in een zakje.
  • Pot verf. Wij bewaren altijd van alles, dus ook restjes verf. Ideaal voor DIY projecten.

diypaaseierenschilderen

 

Vrolijk Pasen!


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter