Budgettip | Kuiptoel New York

Dit is een erg leuke shoptip vind ik, kuipstoel NEW YORK van de kwantum. Zelf kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik er drie gekocht!

Bij de Kwantum vind je deze week kuipstoel NEW YORK in de aanbieding voor €49.-, Deze actie is geldig tot en met 10 mei 2016.

Misschien een leuke moederdagtip;)

Kuipstoel New York is een unieke stoel met een strakke vormgeving. Een prachtige kunststof stoel met armleuningen en robuuste poten van beukenhout. 51x50x78 cm (lxbxh). 67 cm hoog tot midden leuning. De kuipstoel wordt verkocht in verschillende kleuren, namelijk roze, wit, taupe en grijs.

Stoelkwantum2

Stoelkwantum4

Stoelkwantum3

Voor op de babykamer hebben wij de roze stoel gekocht, de kleur roze is super zacht. Zelf vind ik harde roze kleuren niet zo mooi maar deze kleur is perfect. Voor aan onze eettafel hebben we 2 witte kuipstoelen erbij gekocht. Hierdoor staan er 6 stoelen aan de tafel, steeds twee dezelfde. Dit geeft een mooi effect.

Stoelkwantum

Stoelkwantum5

Stoelkwantum6

Stoelkwantum1

 

 


Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Ellie

  |

  Hallo,

  Ik was stiekem wel benieuwd naar de foto/schilderij van de vrouw achter de tafel. van wie is die? En is hij ergens te krijgen. Vind hem erg mooi namelijk.

  Groeten Ellie

  Reply

  • Avatar

   Ilse

   |

   Hi Ellie, dankjewel! Ik heb de afbeelding gevonden op Pinterest. Deze heb ik gebruikt voor de ixxi:) Liefs Ilse

   Reply

Laat een reactie achter