Brabantia Linn

Ken je dat? Dat je net de was hebt gedaan maar niet weet waar je die lange vesten op moet hangen? Brabantia heeft de oplossing, de Brabantia Linn.

Ik ken Brabantia eigenlijk alleen maar van de prullenbakken en waspalen maar dit is verleden tijd, Brabantia maakt de blits met een nieuw product. De Brabantia Linn, een kledingrek waarmee je je kleding lucht, droogt en organiseert. Het kledingrek heeft een stijlvolle bamboe roede en twee verstelbare plateaus. Het rek is verkrijgbaar in twee maten en je kunt kiezen uit zwart of wit.

Als ik de was heb gedaan hangt er overal wat, over de balustrade boven hangen de vesten en ook het bedhuisje van Raf hangt helemaal vol. Dat vind ik eigenlijk geen gezicht, overal natte was. Brabantia heeft nu zo iets moois, de Brabantia Linn. Een mooi hoog kledingrek waar je kleding aan kan laten drogen. En wat ziet het rek er stijlvol uit, nu hoef ik me dus niet meer te schamen voor mijn natte was!

IMG_2462

IMG_2459

Wat ik zelf erg leuk vind is dat het een multifunctioneel rek is. Je kan hem bijvoorbeeld gebruiken in de hal voor de jassen, super chique met de mooie kledinghangers van Brabantia. De twee plateaus kun je op verschillende hoogtes zetten of zelfs eraf laten. Zelf vind ik het mooi om het rek niet alleen functioneel te gebruiken maar tegelijk ook aan te kleden. Zo hoef je het rek niet weg te stoppen in een waskamer maar mag hij zeker gezien worden.

IMG_2457

IMG_2461

#BrabantiaLinn #LoveBrabantia #Brabantia

 


Trackback van jouw site.