Boutique Hotel Duinoord

Zoek je ook de rust en luxe als je een nachtje weg gaat? Lees je mee hoe wij genoten hebben in het volledig vernieuwde Fletcher Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar..

Met twee kindjes thuis en ieder een eigen onderneming is het best wel aanpoten. Er is eigenlijk geen moment op de dag waarop je even helemaal niets te doen hebt. Vandaar dat we samen ook enorm toe waren aan een nachtje weg. En dat is gelukt, we hebben genoten van de onwijze rust in het 4-sterren Fletcher Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar.

Mijn moeder was zo lief om op onze lieve kindjes te passen, dat vinden ze trouwens totaal geen straf want daar mogen ze ‘s avonds lekker in de jacuzzi en televisie kijken in bed. Wat wil je nog meer als kind? Eind van de middag zijn we samen naar Wassenaar gereden, gelukkig konden we goed doorrijden dus kwamen we eind van de middag aan. Het ontvangt was al een feestje, een lieve medewerkster vroeg hoe onze reis verlopen was en stond ons vriendelijk te woord terwijl we een glas champagne aangeboden kregen. We wilde eerst even rustig naar de kamer om daarna aan te schuiven voor een heerlijk diner.

IMG_9347

IMG_9357

IMG_9369

IMG_9368

IMG_9350

FullSizeRender

Helemaal verrast kwamen we op de kamer, aan beide zijde enorm mooie raampartijen met uitzicht op de duinen. Totale rust in een luxe suite. Wat ik zelf erg mooi vind is dat de kamer donkere, tegen het zwarte aan, kozijnen heeft. Dit in combinatie met grijs en bruin tinten geeft de kamer een rustige, luxe uitstraling. Een fijne toevoeging vind ik ook altijd lekkere koffie, en dat stond er, een Nespresso automaat. Als je een nachtje weg gaat wil je toch wat luxe, dat vind je in het Fletcher Boutique Hotel Duinoord.

IMG_9350

In de avond hebben we mogen genieten van een drie gangen menu, als voorgerecht een aspergesoep. Die werd door de bediening ingeschonken vanuit een kannetje. Erg lekker! Als hoofdgerecht had ik kabeljauw en manlief een biefstuk. De opmaak van de borden was zo mooi, een kunstwerk! Als nagerecht hadden we een chocoladetaartje met frambozenijs, jammie! Na het eten hadden we eigenlijk bedacht om nog een stukje te gaan wandelen in de duinen voor het slapen gaan maar we waren allebei zo moe en blij dat we kindloos konden gaan slapen dat we meteen naar de hotelkamer zijn gegaan, haha!

IMG_9296

IMG_9295

IMG_9311

IMG_9314

IMG_9320

IMG_9306

Zaterdag ochtend hebben we ontbeten nadat we heerlijk uitgeslapen hadden. De rust en luxe uitstraling van het hotel zijn voor mij toch wel de grootste pluspunten. Zelf kan ik het beste opladen in een hele rustige omgeving, in de stad doe ik meer prikkels op dan dat ik tot rust kom. Vanuit het hotel loop je zo de duinen in, ook ben je binnen een kwartier lopen door de duinen bij de zee.

IMG_9328

IMG_9327

IMG_9329

Wij komen hier zeker nog een keer terug, maar dan samen met de kindjes. Dan blijven we wat langer zodat we heerlijk kunnen wandelen en genieten aan zee!

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

De Wassenaarse Slag 26

2242 PJ Wassenaar


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter