Lifestyle | Boutique hotel Queen A Antwerpen

Op zoek naar een tof en modern boutique hotel in Antwerpen hartje centrum? Lees dan snel verder…

FullSizeRender-9

FullSizeRender-7

Een aantal weken geleden zijn manlief en ik twee dagen naar Antwerpen geweest, eigenlijk voor het werk van mijn man maar ook zo fijn om eens een nachtje samen weg te zijn. Voor zijn werk moest mijn man een aantal uren in Antwerpen zijn dus besloten we samen een dag eerder te gaan zodat we er even samen tussenuit konden gaan. Met twee kleine kinderen is dat zo heel af en toe heerlijk!

IMG_0712

IMG_0694

IMG_0692

We zochten een hotel in het centrum zodat we vanuit het hotel de stad goed konden verkennen. We vonden een hotel wat werkelijk super is gelegen; tegenover de ingang van de bekende dierentuin en 50 meter vanaf het treinstation. Dat is misschien ook wel meteen een goede tip, ga als het kan met de trein. Vanuit het boutique hotel kun je te voet heel de stad bereiken. De parkeerkosten in de stad zijn toch best prijzig.

IMG_0753

IMG_0752

IMG_0745

Boutique hotel Queen A is echt een aanrader, zo tof ingericht. In het hotel vind je veel natuurlijke materialen terug, je ziet er veel hout en er staan prachtige planten. De gemeenschappelijke ruimte van het hotel is echt een eyecatcher, zo wil ik mijn huiskamer ook wel inrichten. Wij kozen voor een kamer aan de achterzijde, dit omdat het hotel in een druk gedeelte van de stad ligt. Aan de voorkant van het hotel kun je daar ‘s nachts toch wel wat van mee krijgen. Wij hebben daar helemaal niets van mee gekregen. De kamers zijn niet super groot maar wel van alle gemakken voorzien. Heb je zin in een heerlijke kop Nespresso koffie, dat kan. Op je kamer staat zelfs een Nespresso automaat, dat vind ik zelf altijd een fijne toevoeging. Op de badkamer stonden allemaal van MOOOI, niet alleen mooi maar ruikt ook nog eens heerlijk.

IMG_0691

IMG_0710

IMG_0744

IMG_0745

IMG_0741

Wij hadden gekozen voor ontbijt bij het verblijf, zodat we met een goed gevulde maag de stad konden verkennen. Het ontbijt was erg uitgebreid, er werden zelfs verse wafels voor je gemaakt. Ook het restaurant gedeelte is tof ingericht. Het personeel is erg fijn, zit niet bovenop je verblijf maar zijn vriendelijk en behulpzaam wanneer nodig. Vanuit dit hotel kun je lopend al het moois wat Antwerpen te bieden heeft verkennen. 

Queen A Antwerp
Koningin Astridplein 43
2018 Antwerpen
België

België tel: 03 369 59 99
Internationaal tel: +32 3 369 59 99


Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter