Binnenkijken | Warm vol herinneringen

Op de eerste heerlijke lentedag van dit jaar mocht ik foto’s maken van het mooie huis van een lief vriendinnetje, Sjoukje. Benieuwd hoe haar prachtige huis eruit ziet? Kijk dan snel verder.

Mijn eerste binnenkijker, al een tijdje loop ik rond met het idee om mooie interieurs te laten zien op mijn blog. Ik vind het zo leuk om mooie interieurs met jullie te delen, er komen er vast nog meer!

Binnenkijkersjoukje8

Binnenkijkersjoukje3

Binnenkijkersjoukje22

Binnenkijkersjoukje24

Als eerste is mijn lieve vriendin Sjoukje (@sjoukie81) aan de beurt. Samen met haar vriend woont Sjoukje sinds 2011 in een nieuwbouwhuis in het mooie poldergebied nabij Nijmegen. Het hoekhuis heeft drie verdiepingen en een fijne tuin. Zo’n mooi huis, Sjoukje is veel bezig met haar inrichting, er komen regelmatig nieuwe spulletjes bij. Het leuke is dat veel spullen in huis een verhaal hebben, ze zijn meegenomen van vakantie of gevonden bij de kringloop. De meubels komen uit winkels door heel Nederland, Sjoukje heeft gezocht naar authentieke en bijzondere winkels. Je vind geen alledaagse meubels in haar huis, wat het zo uniek maakt.

Binnenkijkersjoukje1

Binnenkijkersjoukje21

Binnenkijkersjoukje

Binnenkijkersjoukje17

Binnenkijkersjoukje19

Het is een warme mix van vintage met klassieke elementen. Het geheel heeft zo’n gezellige uitstraling. Ik kan er uren rond kijken, kijken naar alle mooie spulletjes en luisteren naar de verhalen achter de spulletjes. Alles past bij elkaar, het is zo goed gematcht. Zoveel mooie accessoires bij elkaar, maar het staat elkaar niet in de weg.

Binnenkijkersjoukje17

Binnenkijkersjoukje16

Binnenkijkersjoukje4

‘Love isn’t something you can turn off and on’. Een ware eyecatcher in huis is het grote schilderij, door de zachte kleuren raak je niet uitgekeken op het schilderij. De kunstenares heet Sabine Kleiren, het schilderij is te koop bij Living for all.

Binnenkijkersjoukje7

Binnenkijkersjoukje10

Het favoriete plekje in huis is voor Sjoukje de grote eettafel, hier kun je met heel veel mensen aan tafelen en borrelen. Maar ook de grote loungebank is een favoriet voor de lazy sundays. In de zomer is het heerlijk vertoeven in de tuin onder de overkapping, waar ze graag tot in de late uurtjes zit. Voor de wat koudere avonden staat er een Mexicaanse kachel.

Binnenkijkersjoukje15

Binnenkijkersjoukje9

Binnenkijkersjoukje13

Sjoukje heeft een goed gevoel voor styling, alle meubels en accessoires passen perfect bij elkaar. Zorgen voor een mooi geheel, een plek die gezelligheid en warmte uitstraalt maar waar je ook zeker heerlijk kunt bijkomen na een drukke dag.

Binnenkijkersjoukje26

Binnenkijkersjoukje25

Sjoukje heeft ook instagram, je kunt haar volgen onder de naam @sjoukie81

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de eerste binnenkijker vinden, laat je een berichtje achter?

Lijkt het je ook leuk om je huis te showen? Laat het me dan weten! Mail naar ilse@happyjune.nl


Trackback van jouw site.

Reacties (4)

 • Avatar

  Rosalie

  |

  Ontzettend leuk huis van Tim en Sjoukje! Leuk om ideeën op te doen 🙂

  Reply

  • Avatar

   Ilse

   |

   Ik vind het huis ook geweldig, Sjoukje heeft een goede smaak!:)

   Reply

 • Avatar

  Saskia

  |

  Prachtige woning, super foto’s en leuke blog! Top gedaan lieve Ilse! X

  Reply

  • Avatar

   Ilse

   |

   Gaaf huis heeft Sjoukje he, past zo in een mooi woonblad!:)

   Reply

Laat een reactie achter